Een duurzame thermosfles met een verhaal

Een duurzame thermosfles met een verhaal

World Animal Protection

Samen met World Animal Protection Nederland hebben wij een lijn van 7 Saywhat Bottles ontwikkeld. Bij aankoop van deze fles doneren we €5 aan World Animal Protection. 

Met dit geld doen zij er alles aan om alle dieren, wereldwijd, te beschermen. Ze leveren directe (nood)hulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. Zo zorgen ze ervoor dat wilde dieren in het wild blijven, en dieren in de veehouderij een beter leven krijgen. Help jij mee?

World Animal Protection X Saywhat Bottles

24 uur koud

Koude dranken blijven tot wel 24 uur koud in de thermosfles.

12 uur warm

De Saywhat bottle houdt je drank 12 uur warm.

duurzaam

Ruil je plastic flesjes in voor een herbruikbare drinkfles

kwaliteit

De thermosfles is gemaakt van RVS, is lekvrij, condensatievrij en BPA vrij.

Saywhat doneert per verkochte fles €5 aan World Animal Protection Nederland

Tijger 
24,95
Leeuw
24,95
Olifant
24,95
Beer
24,95
Biggetje
24,95
Ara
24,95
Walvis
24,95
World Animal Protection Nederland

WORLD ANIMAL PROTECTION

World Animal Protection is een internationale organisatie die zich inzet voor een betere toekomst voor dieren. Wereldwijd leveren zij directe (nood)hulp in bijvoorbeeld rampsituaties, geven zij voorlichting over het leed van veel dieren in bijvoorbeeld de entertainment industrie en lobbyen zij voor betere wetten en regels. Al duizenden dieren zijn gered uit kleine kooien en andere erbarmelijke leefomstandigheden. Weten wat zij nog meer betekenen voor dieren? Neem dan een kijkje op hun website

Samen met World Animal Protection willen wij  naar een wereld waarin dierenleed niet meer bestaat, in wat voor situatie dan ook! Help jij mee? 

HELP JIJ MEE?

Samen met World Animal Protection Nederland hebben wij zeven Saywhat Bottles ontworpen. Achter elk ontwerp zit een verhaal. Bij aankoop van een van deze zeven flessen doneren wij €5 naar World Animal Protection. Met dit geld redden zij beren van beer-hondengevechten in Pakistan, voorzien zij dieren van voedsel, water en medische zorg in rampsituaties, zetten zij zich in om een eind te maken aan het leed van wilde dieren in de toeristische entertainmentindustrie en zo kunnen we nog heel lang doorgaan.

Daarnaast zorg je met de Saywhat Bottle voor minder plastic flesjes en bekers waardoor die geen kans hebben om in de natuur terecht te komen. Help jij mee? 

Winkelwagen