Samen tegen zwerfafval!

World Cleanup Day 2020 – Zaterdag 19 september

World Cleanup Day

Op zaterdag 19 september is het weer zo ver: World Cleanup Day. Samen met 180 andere landen geven we de wereld op deze dag een grote schoonmaakbeurt. Dit jaar wordt dit in Nederland georganiseerd door de Plastic Soup Foundation en NederlandSchoon

Saywhat Bottles steekt dit jaar de handen uit de mouwen en heeft een Beach Cleanup georganiseerd in Noordwijk. Hopelijk kunnen wij op deze dag een groot deel van het strand ontdoen van al het zwerfafval. 

Beach Clean Up Noordwijk

Een fijne ochtendwandeling maken over het strand en tegelijkertijd ook wat terug doen voor de natuur: beter kan het volgens ons niet!

De bedoeling bij de Beach Clean Up is het verzamelen van afval op het strand. Dit kan je bijvoorbeeld doen tijdens het wandelen of wanneer je de hond gaat uit laten. Het afval doe je in een zak die je later bij ons (het verzamelpunt) komt afgeven. Wij zorgen er voor dat deze op de juiste plek terecht komen in overleg met de gemeente. 

Jij helpt toch ook mee!?

Ook jij kan mee doen bij het opruimen en schoon maken van de natuur! En het leukste is; wij mogen de eerste 25 deelnemers bij onze Saywhat Bottle Beach Cleanup Noordwijk een gratis Saywhat Bottle geven! Dus schrijf je snel in en draag bij aan een schone oceaan.

Saywhat Bottle – Beach Cleanup Noordwijk
Waar: Strandafrit 21 in Noordwijk. Verzamelpunt naast Restaurant Tulum
Wanneer: zaterdag 19 september 2020
Hoe laat: van 10.00 tot 12.00uur

Handig om te weten:

Hoe kan ik mij inschrijven?
Je kunt je hier inschrijven 
of ga naar www.worldcleanupday.nl/cleanup-acties/, zoek de Saywhat Bottle Beach Clean up in Noordwijk en schrijf je in. 

Wat moet ik meenemen?
– Handschoenen
– Afvalprikker (mocht je die hebben)
– Wat eten en drinken als tussendoortje

Ik ben een van de 25 eerste deelnemers
Wat leuk! Dan ontvang jij de ochtend van de Beach Cleanup gratis een van de 25 Saywhat Bottles. 

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Saywhat Bottle Beach Cleanup in Noordwijk? Stuur ons dan een mailtje! Wij proberen zo snel mogelijk een reactie te geven.