Je Saywhat Bottle schoonmaken

Dat drinken uit een herbruikbare RVS drinkfles in plaats van een plastic flesje beter is voor zowel jouw gezondheid als die van de natuur, dat wist je waarschijnlijk al. Daarnaast zijn onze Saywhat Bottles ook nog eens handig, kostenbesparend en steun je gelijk het goede doel. Omdat geurtjes en bacteriën niet in staal kunnen trekken, heb je geen last van vieze geuren of smaakjes bij de Saywhat Bottle. Maar het is wel van belang je fles goed schoon te houden. Hoe je dat doet? Dat vertellen we je hier!

RVS drinkfles schoonmaken

Hoe maak je jouw Saywhat Bottle schoon?

De  beste manier om je fles te reinigen is door middel van een druppel afwasmiddel en wat warm water. Om de binnenkant van de fles schoon te krijgen, kan je gebruik maken van een flessenborstel. Vergeet niet om ook de dop goed te reinigen. Laat de fles na het schoonmaken drogen zonder de dop er op. 

Een grondige reining

Drink je niet alleen water, maar ook andere dranken uit de Saywhat Bottle zoals koffie, thee, melk of frisdranken? Dan is het belangrijk eens per week de fles en dop ook grondig te reinigen. Zo blijven er geen bacteriën of geurtjes achter. Er zijn verschillende manieren om de drinkfles goed schoon te maken; 

• Azijn en warm water; vul de fles met warm water en een scheutje azijn. Even goed schudden en daarna ongeveer 10 minuutjes laten weken. Hierna is het belangrijk de fles goed om te spoelen. Tip: blijft de azijn geur hangen? Vul de fles dan opnieuw met water en wat citroensap, laat dit zo lang mogelijk weken en spoel het daarna goed om. Zo heb je weer een lekker fris ruikende Saywhat Bottle! Ook nu is het belangrijk de fles eerst goed te laten drogen voordat je de dop er op draait.

• (Baking) Soda en warm water; maak eerst je drinkfles schoon met water en een druppel afwasmiddel. Vul daarna de fles met warm water en voeg een paar eetlepels  soda toe. Even goed schudden en een aantal uur laten weken. Spoel daarna de fles om. De eventuele bacteriën, resten en geurtjes zullen zich aan het soda binden, waardoor de fles grondig gereinigd wordt. 

Instructievideo: Hoe maak je de Saywhat Bottle schoon?

Kan de Saywhat Bottle in de vaatwasmachine?

Wij adviseren de Saywhat Bottle met de hand te wassen en niet in de vaatwasmachine te plaatsen. Dit zou lakschade kunnen veroorzaken en kan ertoe leiden dat het vacuüm binnen de fles niet meer werkt. Drank blijft dan niet meer 24 uur koud en/of 12 uur warm.

BEOORDELINGEN


Fantastische bottles. Onze dochter
heeft nu de grote en de kleine. Drinken blijft echt koud.
G. Verschoor
5/5

Tot nu toe heel erg blij mee
S. Hut
4.5/5

Snelle levering! Mooi verpakt! Heel mooie kleur! De naam is ook zeer mooi gegraveerd! Zeer tevreden mee!
S. Nuyts
5/5

Super product, ziet er net zo uit als op de afbeelding. Services ook goed, had ze een mailtje gestuurd en kreeg snel een antwoord terug.
A. Roelofs
4/5

MET BEDRIJFSLOGO

Naast de Saywhat Bottle is het ook mogelijk de thermosfles te bedrukken of graveren met bedrijfslogo. Onder andere deze klanten gingen je al voor!

Winkelwagen