Thermosfles bedrukken of graveren met logo

Het perfecte duurzame relatiegeschenk!

Een thermosfles bedrukt of gegraveerd met logo is het perfecte duurzame relatiegeschenk! Met het gebruik van één thermosfles bespaar je namelijk gemiddeld zo’n 167 plastic flesjes per jaar die geen kans hebben in de natuur terecht te komen. En drank blijft wel 24 uur koud en 12 uur warm, zodat je altijd warme koffie, thee of fris koud water bij je hebt! 

Thermosfles bedrukken of graveren

Ontwerp geheel je eigen duurzame thermosfles met logo, tekst en/of personalisering door middel van bedrukking of gravering. Een mooi, milieuvriendelijk en waardevol relatiegeschenk.

Goed voor de wereld

Ga de strijd tegen plastic aan! Daarnaast steunen wij het Olive Ridley Project

al mogelijk vanaf 5 stuks

Graveren is al mogelijk vanaf 5 stuks. Bij bedrukking is de minimale afname 50 stuks

personaliseren met naam

Maak het persoonlijk door elke fles apart te personaliseren met naam

ONZE KLANTEN

OVER ONS

Waarom Saywhat Bottles?

Wist je dat plastic dopjes en flessen in de top 5 meest gevonden plastic afval in de oceanen staan? Hier zijn duizenden dieren al  slachtoffer van geworden.

Met de Saywhat Bottle gaan we de strijd aan tegen deze plastic soep!

Wij steunen het Olive Ridley Project: een stichting waar gewonde schildpadden en andere dieren die slachtoffer geworden zijn van plastic afval worden opgevangen, verzorgd en uiteindelijk weer uitgezet worden in de natuur. Heb je onze adoptieschildpad Azura al ontmoet?

Bedrukken of graveren

Je kan kiezen uit drie verschillende mogelijkheden voor het bedrukken en/of graveren van de thermosfles met logo, tekst of naam: 

1. Bedrukken thermosfles (mogelijk vanaf 50 stuks)
2. Graveren thermosfles (mogelijk vanaf 5 stuks)
3. Het graveren van onze Saywhat Bottle (mogelijk vanaf 5 stuks). 

Optie 3 kan eventueel in een mix van verschillende kleuren (zie collectie op de shop pagina). Op de voorzijde staat het Saywhat schildpad logo en op de achterzijde wordt je bedrijfslogo/tekst of naam geplaatst. 

Verschillende formaten

Bij Saywhat kan je kiezen tussen drie verschillende formaten thermosflessen om te bedrukken of te graveren, namelijk: 

 

Accessoires

Om het relatiegeschenk nóg mooier te maken, hebben wij verschillende accessoires voor de thermosfles: 

 • Stijlvolle giftbag 
 • Sportdop
 • Kaartje met bedrijfslogan of tekst
 • Kerstmutsje en sjaal

 

ga voor duurzaam

Ruil je plastic flesjes in voor een duurzame thermosfles

24 uur koud

Drank blijft in de thermosfles 24 uur koud

12 uur heet

Drank blijft in de thermosfles tot wel 12 uur heet

bpa vrij

De thermosfles is van RVS en BPA-, lek en condens vrij

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

  Hoe Saywhat bijdraagt aan een mooiere wereld

  Dat er veel te veel plastic afval op de wereld rond zwerft, is niet alleen slecht voor de natuur en dieren, maar uiteindelijk ook voor de mens. Op verschillende manieren proberen wij met de Saywhat Bottle ons steentje bij te dragen om de wereld steeds een beetje mooier te maken.  

  Uit onderzoek is gebleken dat een persoon gemiddeld zo’n 167 plastic flesjes per jaar gebruikt. Door het gebruik van de Saywhat Bottle kunnen deze plastic flesjes ingeruild worden voor één duurzame thermosfles die jaren mee gaat.

  Het Olive Ridley Project is een organisatie die gewonde schildpadden (mede door plastic zwerf afval en visnetten) en andere zeedieren opvangt en verzorgd totdat ze uiteindelijk weer uitgezet kunnen worden in de natuur. Elke maand doneren wij een percentage van onze omzet naar deze organisatie. Ook hebben wij onze eigen adoptieschildpad Azura. Heb je haar al ontmoet?

  Elk jaar wordt de World Clean Up Day georganiseerd: een dag waar we samen met zo’n 180 andere landen de wereld een schoonmaakbeurt geven. Elk jaar organiseren wij op deze dag een Beach Clean Up in Noordwijk. Samen met een grote groep Saywhat Bottle vrijwilligers steken wij de handen uit onze mouwen en ontdoen we het strand, de duinen en de boulevard van heel veel (plastic) zwerfafval.  

  In samenwerking met World Animal Protection Nederland hebben wij een lijn gecreëerd van zeven thermosflessen, elk met een ander dier. Bij aankoop van een van deze Saywhat Bottles doneren wij €5 naar World Animal Protection. Met deze donaties beschermen ze honderdduizenden dieren die slachtoffer zijn van de toeristen industrie, dierenmishandeling, rampsituaties etc.

  THERMOSFLES BEDRUKKEN MET LOGO

  Een thermosfles bedrukken met logo is een ideaal merkversterkend relatiegeschenk voor het serveren van koude en warme dranken. Stel je voor: een outdoor evenement op een prachtige zomerse dag. Geef alle bezoekers, klanten en relaties een thermosfles die bedrukt is met jouw bedrijfsnaam, logo of boodschap. De ontvanger zal dit zeker ontzettend waarderen en niet zomaar ongebruikt weg gooien. Door het hergebruik komt de klant dagelijks in contact met jouw merk of bedrijf. Zo ben jij altijd top of mind! 

  EEN THERMOSFLES ALS RELATIEGESCHENK

  Een thermosfles als relatiegeschenk is perfect als jij je klanten, relaties of personeel een duurzaam en waardevol cadeau wilt geven. Deel de fles uit aan het personeel, zodat zij op kantoor minder plastic of papieren bekertjes zullen gebruiken voor de koffie of thee. Geef de bedrukte thermosfles cadeau bij een sportabonnement, zodat het nieuwe lid altijd een grote fles koud water bij zich heeft met sporten. Of creëer een goede merkimago door nieuwe klanten welkom te heten met een mooie duurzame thermosfles met logo.  

  DE SAYWHAT BOTTLE

  Bij Saywhat bottle staan we voor het verbeteren van het milieu door het verminderen van plastic afval. Jaarlijks wordt er zo’n 250 miljard kilo plastic geproduceerd. De helft van dit aantal gebruiken we maar één keer en wordt daarna gelijk weer weggegooid. En hiervan komt een groot deel terecht in de rivieren en oceanen, namelijk zo’n 4,7 miljard kilo. Deze plastic vervuiling bestaat onder andere uit plastic flessen. Door zo veel mogelijk bedrijven te adviseren om de Saywhat Bottle te gaan gebruiken als duurzaam relatiegeschenk, hopen wij dat de wereld een klein beetje beter wordt. #togetherwecansavetheworld!

  BEDRUKTE THERMOSFLES

  Een bedrukte thermosfles met logo is beschikbaar in drie formaten, namelijk 350 ML, 500 ML en 750 ML. De fles is in elke gewenste PMS kleur verkrijgbaar en kan op meerdere manieren voorzien worden van logo. Naast bedrukken, bieden wij ook de mogelijkheid om het logo of de bedrijfsnaam te graveren in de thermosfles. Wil jij een thermosfles bedrukken met jouw logo? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram.

  Winkelwagen