fbpx

B2B

THERMOSFLESSEN BEDRUKKEN

Een duurzaam relatiegeschenk: je eigen thermosfles met bedrijfslogo, tekst of print. 

24 uur koud

Koude dranken blijven tot wel 24 uur koud in de thermosfles.

12 uur warm

De Saywhat bottle houdt je drank 12 uur warm.

duurzaam

Verminder het plastic afval door middel van het gebruik van een herbruikbare thermosfles.

goede kwaliteit

De thermosfles is gemaakt van RVS, is lekvrij, condensatievrij en BPA vrij.

BEDRUKKEN OF GRAVEREN

Je kan kiezen uit drie verschillende mogelijkheden voor het bedrukken en/of graveren van de thermosfles met logo, tekst of naam: 

1. Bedrukken thermosfles (mogelijk vanaf 50 stuks)
2. Graveren thermosfles (mogelijk vanaf 20 stuks)
3. Het graveren van onze Saywhat Bottle (mogelijk vanaf 10 stuks). 

Optie 3 kan eventueel in een mix van verschillende kleuren (zie collectie op de shop pagina). Op de voorzijde staat het Saywhat schildpad logo en op de achterzijde wordt je bedrijfslogo/tekst of naam geplaatst. 

Onze klanten

VERSCHILLENDE FORMATEN

Bij Saywhat kan je kiezen tussen drie verschillende formaten thermosflessen om te bedrukken of te graveren, namelijk: 

 

ACCESSOIRES

Om het relatiegeschenk nóg mooier te maken, hebben wij verschillende accessoires voor de thermosfles: 

  • Stijlvolle giftbag 
  • Kaartje met bedrijfslogan of tekst
  • Sportdop
  • Kerstmutsje en sjaal

 

DIVERSE FORMATEN

Voor het bedrukken van thermosflessen bieden wij diverse formaten aan, namelijk: 350 ML, 500 ML en 750 ML.

Bedrukken EN GRAVEREN

Het logo bedrukken d.m.v. zeefdruk, graveren of heat-transfer. Laat ons je wensen weten, wij informeren je graag verder.

Incentro Thermosfles

MAt, glans, SOFT of poedercoat

Je kunt kiezen voor een matte, glanzende of poedercoat afwerking van de Saywhat thermosfles.

VEEL KLEUREN

De thermosfles is vanaf 500 stuks in alle PMS kleuren te bedrukken. Zo creëer je jouw eigen unieke fles. Een all-over print is ook mogelijk!

THERMOSFLES BEDRUKKEN MET LOGO

Een thermosfles bedrukken met logo is een ideaal merkversterkend relatiegeschenk voor het serveren van koude en warme dranken. Stel je voor: een outdoor evenement op een prachtige zomerse dag. Geef alle bezoekers, klanten en relaties een thermosfles die bedrukt is met jouw bedrijfsnaam, logo of boodschap. De ontvanger zal dit zeker ontzettend waarderen en niet zomaar ongebruikt weg gooien. Door het hergebruik komt de klant dagelijks in contact met jouw merk of bedrijf. Zo ben jij altijd top of mind! 

EEN THERMOSFLES ALS RELATIEGESCHENK

Een thermosfles als relatiegeschenk is perfect als jij je klanten, relaties of personeel een duurzaam en waardevol cadeau wilt geven. Deel de fles uit aan het personeel, zodat zij op kantoor minder plastic of papieren bekertjes zullen gebruiken voor de koffie of thee. Geef de bedrukte thermosfles cadeau bij een sportabonnement, zodat het nieuwe lid altijd een grote fles koud water bij zich heeft met sporten. Of creëer een goede merkimago door nieuwe klanten welkom te heten met een mooie duurzame thermosfles met logo.  

DE SAYWHAT BOTTLE

Bij Saywhat bottle staan we voor het verbeteren van het milieu door het verminderen van plastic afval. Jaarlijks wordt er zo’n 250 miljard kilo plastic geproduceerd. De helft van dit aantal gebruiken we maar één keer en wordt daarna gelijk weer weggegooid. En hiervan komt een groot deel terecht in de rivieren en oceanen, namelijk zo’n 4,7 miljard kilo. Deze plastic vervuiling bestaat onder andere uit plastic flessen. Door zo veel mogelijk bedrijven te adviseren om de Saywhat Bottle te gaan gebruiken als duurzaam relatiegeschenk, hopen wij dat de wereld een klein beetje beter wordt. #togetherwecansavetheworld!

BEDRUKTE THERMOSFLES

Een bedrukte thermosfles met logo is beschikbaar in drie formaten, namelijk 350 ML, 500 ML en 750 ML. De fles is in elke gewenste PMS kleur verkrijgbaar en kan op meerdere manieren voorzien worden van logo. Naast bedrukken, bieden wij ook de mogelijkheid om het logo of de bedrijfsnaam te graveren in de thermosfles. Wil jij een thermosfles bedrukken met jouw logo? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram.