Thermosfles 750ML

Een 750ML thermosfles bedrukken met jouw logo, tekst of print? Bij Saywhat kan je 350ML, 500ML, en 750ML Saywhat thermosflessen graveren of bedrukken met logo. De Saywhat thermosfles is een duurzaam, milieuvriendelijk en waardevol relatiegeschenk die helemaal naar eigen wens te personaliseren is. Van verpakking tot totaal gepersonaliseerde fles. Ideaal om weg te geven tijdens evenementen zoals beurzen, festivals of toernooien aan klanten, relaties of personeel. 

 

Praktische informatie over de 750ML Saywhat thermosfles

De 750ML thermosfles heeft een hoogte van 32,5cm en een breedte van 8cm. De Saywhat fles heeft een dubbelwandige constructie die gemaakt is van roestvrij staal. Door deze constructie komt de inhoud in de fles niet in contact met andere temperaturen. Hierdoor blijft drank tot wel 12 uur warm en 24 uur koud. Zo heb je altijd je koffie voor onderweg of je koude water tijdens een lange hike tocht. De Saywhat thermosfes is 100% lekvrij, BPA vrij en condensatie vrij.

  • Afmeting 750ML thermosfles: H 32,5cm x B 8cm
  • Roestvrij Staal
  • Dubbelwandig
  • Houdt drank 24 uur koud en 12 uur warm
  • BPA vrij
  • Lekvrij
  • Condensatie vrij
  • Duurzaam
Afmetingen 750ML thermosfles

Bestelbaar vanaf 100 stuks

De thermosfles 750ML met logo is te bestellen vanaf 100 stuks in zes glanzende kleuren, namelijk zwart, blauw, rood, zilver, champagne en wit. Wil jij graag je logo drukken op een andere kleur thermosfles? Geef ons dan door welke PMS kleur jij graag zou willen. Voor flessen met een andere kleur is de minimale afname 300 tot 500 stuks. De minimale afname is afhankelijk van welke precieze kleur. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Logo bedrukken of graveren

Bij Saywhat heb je de mogelijkheid om de Saywhat thermosfles te graveren of te bedrukken met logo. Daarnaast is het ook mogelijk om de fles te bedrukken met een full print. De minimale afname voor een gepersonaliseerde full print is 500 stuks. 

Graveren

Als het logo gegraveerd wordt op de thermosfles, maken we gebruik van laseren. Hierbij wordt een laagje verf van de thermosfles af geschrapt. Hierdoor ontstaat er een zilveren achtergrond. 

Bedrukken

Bij het bedrukken van de thermosfles met een logo, afbeelding of tekst wordt er een extra laag op de fles gedrukt. Hierbij kunnen verschillende manieren bedrukking gebruikt worden zoals zeefdruk, heat transfer of 3D printing. Dit is afhankelijk van het aantal kleuren, de afwerking en jouw wensen.

Full print

Wil jij een totaal gepersonaliseerde thermosfles met logo? Bij Saywhat kan je de thermosfles ook geheel bedrukken, dus met een full print. Bij deze bedrukking is de minimale afname 500 stuks. Heb je een ontwerp maar weet je niet precies of het mogelijk is of hoe het er uit komt te zien? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Duurzaam relatiegeschenk - thermosfles 750 ML
Winkelwagen