Thermosfles 500ML

Ben je op zoek naar een bedrukte 500ML thermosfles met jouw logo, boodschap of tekst? Bij Saywhat kan je 350ML, 500ML en 750ML Saywhat thermosflessen bedrukken of graveren. Deze duurzame thermosfles is een waardevol en duurzaam relatiegeschenk. Ideaal om weg te geven aan personeel, klanten of partners tijdens evenementen zoals beurzen, festivals of toernooien. 

Praktische informatie over de 500ML Saywhat thermosfles

De 500ML thermosfles heeft een hoogte van 26,5cm en een breedte van 7cm. De Saywhat fles heeft een dubbelwandige constructie die gemaakt is van roestvrij staal. Hierdoor komt de inhoud van de fles niet in contact met andere temperaturen en blijft drank tot 12 uur warm en 24 uur koud. Ideaal voor het meenemen van een koud drankje tijdens een dagje uit in de zomer of voor een warme koffie voor onderweg. De Saywhat thermosfles is 100% lekvrij, BPA vrij en condensatie vrij.

  • Afmeting 500ML thermosfles: H 26,5cm x B 7cm
  • Roestvrij Staal
  • Dubbelwandig
  • Houdt drank 24 uur koud en 12 uur warm
  • BPA vrij
  • Lekvrij
  • Condensatie vrij
  • Duurzaam
500ML Saywhat Thermosfles

Bestelbaar vanaf 5 stuks in allerlei kleuren

De thermosfles 500ML met logo is te bestellen vanaf 5 stuks in tientallen kleuren en prints. Een compleet overzicht van alle kleuren, prints en mogelijkheden vind je hier. Staat de kleur die jij wilt niet in het overzicht? Geef ons dan door welke PMS kleur jij graag zou willen. Voor flessen met een andere PMS kleur is de minimale afname 500 stuks. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Logo bedrukken of graveren

Bij Saywhat heb je de mogelijkheid om de Saywhat thermosfles te graveren of te bedrukken met logo. Daarnaast is het ook mogelijk om de fles te bedrukken met een full print. De minimale afname voor een gepersonaliseerde full print is 500 stuks. 

Graveren

Als het logo gegraveerd wordt op de thermosfles, maken we gebruik van laseren. Hierbij wordt een laagje verf van de thermosfles af geschrapt. Hierdoor ontstaat er een zilveren achtergrond. Mogelijk vanaf 5 stuks. 

Bedrukken

Bij het bedrukken van de thermosfles met een logo, afbeelding of tekst wordt er een extra laag op de fles gedrukt. Hierbij kunnen verschillende manieren bedrukking gebruikt worden zoals zeefdruk, heat transfer of 3D printing. Dit is afhankelijk van het aantal kleuren, de afwerking en jouw wensen. Mogelijk vanaf 50 stuks. 

Full print

Wil jij een totaal gepersonaliseerde thermosfles met logo? Bij Saywhat kan je de thermosfles ook geheel bedrukken, dus met een full print. Bij deze bedrukking is de minimale afname 500 stuks. Heb je een ontwerp maar weet je niet precies of het mogelijk is of hoe het er uit komt te zien? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Thermosflessen bedrukken met logo
Winkelwagen