Thermosfles 350ML

Bedruk 350ml Saywhat thermosflessen met je eigen logo, boodschap of tekst en creëer zo een uniek relatiegeschenk. Deze duurzame thermosfles is ideaal om weg te geven aan klanten, relaties of personeel. Dit kan bijvoorbeeld tijdens  evenementen zoals toernooien, beurzen of festivals. 

 

Praktische informatie over de 350ML Saywhat thermosfles

Naast de 500ML en 750ML is het  mogelijk om de 350ML Saywhat thermosfles te bedrukken. De 350ML thermosfles heeft een hoogte van 22,5cm en is 7cm breed. De fles is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbelwandige constructie. Door deze constructie blijft drank 24 uur koud en 12 uur warm. Ideaal voor het meenemen van bijvoorbeeld koffie of thee tijdens een dagje uit of wanneer je een lange rit moet maken voor je werk. Maar ook koude dranken blijven lekker lang koud. Op een warme zomerdag heb jij dus altijd een koud drankje bij je. De Saywhat thermosfles is 100% lekvrij, BPA vrij en condensatie vrij.

  • Afmeting 350ML thermosfles: H 22,5cm x B 7cm
  • Roestvrij Staal
  • Dubbelwandig
  • Houdt drank 24 uur koud en 12 uur warm
  • BPA vrij
  • Lekvrij
  • Condensatie vrij
  • Duurzaam
Afmetingen 350ML thermosfles

Bestelbaar vanaf 5 stuks

De thermosfles 350ML met logo is te bestellen vanaf 5 stuks in vijf standaard glanzende kleuren, namelijk blauw, wit, rood, zilver en zwart. Wil je graag de 350ML Saywhat thermosfles met logo in een andere kleur? Dan is de minimale afname 300 tot 500 stuks. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Logo bedrukken of graveren

Ben je op zoek naar een thermosfles met logo, bedrukking of andere print? Bij Saywhat is het mogelijk de thermosfles te bedrukken of te graveren. Daarnaast is het vanaf 500 stuks ook mogelijk een thermosfles met full print te ontwerpen.

Graveren

Bij het graveren van een logo in de thermosfles maken we gebruik van laseren. Hierbij wordt in de vorm van het logo een heel dun laagje als het ware van de fles af geschrapt. Hierdoor ontstaat er een zilveren achtergrond. Graveren heeft dus alleen een zilver logo tot gevolg en kan niet in kleur. De maximale afmeting van het graveren op een 350ML thermosfles is 4cm x 7cm (bxh). Mogelijk vanaf 5 stuks.

Bedrukken

Bij het bedrukken van de thermosfles met een logo, afbeelding of tekst wordt er een extra laag op de fles gedrukt. Hierbij kunnen verschillende manieren bedrukking gebruikt worden zoals zeefdruk, heat transfer of 3D printing. Dit is afhankelijk van het aantal kleuren, de afwerking en jouw wensen. Mogelijk vanaf 50 stuks.

Full print

Een thermosfles kan ook geheel bedrukt worden, een full print. Hiervoor is de minimale afname 500 stuks. Heb jij een design maar weet je niet precies of het mogelijk is of hoe het er uit komt te zien? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

350ML Thermosfles bedrukken
Winkelwagen