fbpx

Voor 15.00 uur besteld is binnen 1 á 2 werkdagen in huis*

SUMMER DEAL!

Ontvang 25% korting bij bestelling van twee Saywhat producten met kortingscode: SUMMER

25% korting bij bestelling van 2 Saywhat producten!

Het is zomer! En dat mag gevierd worden! Juist omdat mensen in deze tijd veel plastic flesjes meenemen, ontvangt iedereen 25% korting op de bestelling vanaf twee Saywhat producten. Ruil je plastic flesje in voor een duurzame thermosfles of thermosbeker!

Gebruik de kortingscode: SUMMER

BEOORDELINGEN


Fantastische bottles. Onze dochter
heeft nu de grote en de kleine. Drinken blijft echt koud.
G. Verschoor
5/5

Tot nu toe heel erg blij mee
S. Hut
4.5/5

Snelle levering! Mooi verpakt! Heel mooie kleur! De naam is ook zeer mooi gegraveerd! Zeer tevreden mee!
S. Nuyts
5/5

Super product, ziet er net zo uit als op de afbeelding. Services ook goed, had ze een mailtje gestuurd en kreeg snel een antwoord terug.
A. Roelofs
4/5

BESCHERM DE NATUUR

Verandering begint bij jezelf! Door het gebruik van de duurzame roestvrijstalen Saywhat Bottle of Coffeemug voorkom jij gemiddeld zo’n 167 plastic flesjes per jaar. Wist je dat plastic flessen(dopjes) als nummer 1 in de top ‘wegwerpafval gevonden in de oceaan’ staat? Door plastic flesjes in te ruilen voor een herbruikbare Saywhat Bottle help jij de oceaan en alle dieren die daar in leven en voorkom je dat hun leefomgeving nog verder vervuild wordt. 

Thermosfles graveren

#plasticfree

Door het gebruik van een duurzame Saywhat Bottle en anderen producten verminder jij je plastic wegwerp afval. Zo hou jij de oceaan een stukje schoner! 

Duurzaam ondernemen

#lessco2

De CO2 uitstoot wordt verminderd door objecten te hergebruiken. Ook door onze thermosproducten. Minder CO2 in de lucht betekent een gezondere wereld.

Duurzaam ondernemen met bedrukte thermosflessen

#savetheplanet

Draag jij je steentje bij? Zeg ‘Nee!’ tegen plastic en ruil plastic flessen en bekertjes in voor een herbruikbare fles of beker.