Binnen 1 á 2 werkdagen in huis!

1L Bottle

Help de oceaan en verminder je plastic afval met de Saywhat Bottle!

Black
34,95
White
34,95

24 uur koud

Koude dranken blijven tot wel 24 uur koud in de thermosfles.

12 uur warm

De Saywhat bottle houdt je drank 12 uur warm.

duurzaam

Verminder het plastic afval door middel van het gebruik van een herbruikbare thermosfles.

kwaliteit

De thermosfles is gemaakt van RVS, is lekvrij, condensatievrij en BPA vrij.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle speciale acties en aanbiedingen in je mailbox. 

1L SAYWHAT BOTTLE

Met de 1 liter Saywhat Bottle heb je altijd je eigen warme of koude drankje bij je. De 1000ml fles is een duurzame en herbruikbare thermosfles waarin je drank 24 uur koud en 12 uur warm blijft. Ideaal om te gebruiken als waterfles tijdens het sporten of om koffie en thee warm te houden wanneer je in de auto zit. De Saywhat Bottles zijn lekvrij, BPA vrij en condensvrij. Ruil jij ook je plastic flesjes in voor een duurzaam alternatief?

De 1 liter Saywhat Bottle is beschikbaar in twee verschillende kleuren: zwart en wit. De fles wordt geleverd in een zwart kartonnen doosje.

VERANDERING BEGINT BIJ JEZELF!

Een aantal van de meest gevonden plastic afval items zijn plastic flesjes, dopjes en andere plastic verpakkingen. Helaas komt dit wegwerpafval veel terecht in oceanen waar het door dieren aan wordt gezien als voedsel. Dit heeft vaak ernstige en soms dodelijke gevolgen. Draag jij je steentje bij aan het beschermen van deze dieren en de oceaan? Ruil dan je plastic flesjes in voor een herbruikbare en duurzame fles. Zo zorg jij jaarlijks voor zo’n 167 plastic flesjes, dopjes en bekertjes minder die geen kans hebben om in de oceaan terecht te komen. Verandering begint bij jezelf!

Winkelwagen