Clean up Zegerplas

Zaterdag 29 mei steken wij onze handen uit de mouwen om de natuur in en rondom de Zegerplas afvalvrij te maken!

SAYWHAT CLEAN UP ZEGERPLAS

Om niet alleen de oceaan maar ook onze eigen stad schoon te houden van (plastic) zwerfafval, organiseren wij zaterdag 29 mei een Clean Up bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Een fijn rondje lopen én tegelijkertijd wat terug doen voor de natuur; het kan niet beter!

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven omdat wij al ontzettend veel aanmeldingen hebben ontvangen. Uiteraard kan je zaterdag even langs lopen om te kijken of wij wellicht toch nog wat materiaal over hebben om mee te helpen. 

jurgen

Schoonmaak actie Zegerplas

Een fijne ochtendwandeling maken langs het meer en tegelijkertijd wat terug doen voor de natuur; beter kan het volgens ons niet!

De bedoeling bij de Zegerplas Clean Up is het verzamelen van afval in en rondom het meer. Dit kan je bijvoorbeeld doen tijdens het wandelen of wanneer je de hond uit gaat laten. Het afval doe je in een afvalzak die je later bij ons afgeeft. Wij zorgen dat dit afval wordt opgehaald door de gemeente.

In samenwerking met Sunset Beach Bar krijgen jullie gratis een drankje aangeboden voor jullie harde werk! Daarnaast hebben wij ook een leuke goodiebag samengesteld voor alle deelnemers. Haal jij het meeste afval op? Dan krijg jij natuurlijk een extra leuke beloning!

Help je ook mee?

Ook jij kan mee doen bij het opruimen en schoon houden van de natuur. En het leukste is; iedereen die mee helpt en zijn/haar handen uit de mouwen steekt, krijgt van ons een toffe goodiebag! Dus schrijf je snel in en draag bij aan een schone natuur. 

Waar: de Zegerplas in Alphen aan den Rijn 
Verzamelplek: Sunset Beach Bar aan de Zegerplas
Wanneer: zaterdag 29 mei 2021
Hoe laat: van 10.00 tot 12.00uur. 

Om 10.00 uur willen we de opruimactie graag beginnen bij de Sunset Beach Bar. Vanuit daar kan ieder zijn eigen weg gaan. Wij verzorgen de knijpers, handschoenen en vuilniszakken. 

Handig om te weten:

Wat kan ik meenemen? 
– Handschoenen
– Afvalprikker (mocht je die hebben)
– Eten en drinken als tussendoortje

Parkeren
We raden aan te parkeren bij de parkeerplaats naast het Chinese Restaurant of naast de dagcamping.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de schoonmaakactie in Alphen aan den Rijn? Stuur ons dan een mail naar info@saywhatbottles.nl. Wij proberen zo snel mogelijk een reactie te geven. 

 

Deze schoonmaakactie is in samenwerking met Sunset Beach Bar en Gemeente Alphen aan den Rijn.

Sunset Beach Bar
Gemeente Alphen aan den Rijn
Winkelwagen