Offerte aanvragen

  Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

  Of neem contact met ons op!

  Wil je meer weten over het bedrukken van de Saywhat thermosfles? Of heb je vragen over de vele mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  E-mail: info@saywhatbottles.nl
  Telefoon: +31 (0)172 74 81 10

  Saywhat Bottle thermosfles bedrukken

  THERMOSFLESSEN BEDRUKKEN

  Thermosflessen bedrukken met logo kan geheel naar eigen wens. De Saywhat thermosfles is beschikbaar in verschillende formaten, namelijk de 350ML, de 500ML en de 750ML. Na het kiezen welk formaat thermosfles je graag zou willen bedrukken, is het tijd voor de kleur. De flessen zijn in elke PMS kleur te verkrijgen. De 500ML thermosfles met logo is al vanaf 100 stuks te bestellen in heel veel kleuren. Daarnaast kan je ook kiezen voor een glanzende, matte, extra matte of poedercoat thermosfles. Niet alleen een effen kleur is mogelijk, maar je kunt ook kiezen om de thermosfles te bedrukken met een all-over print. Door al deze mogelijkheden creëer je helemaal je eigen unieke Saywhat bottle. Wil je het opmaken van de thermosfles liever uit handen geven? Laat dan onze ontwerpers er mee aan de slag gaan. 

  DUURZAAM ONDERNEMEN - EEN PLASTICVRIJE ZEE

  Duurzaam ondernemen staat bij ons centraal. Het welzijn van het milieu, de oceanen en alle dieren die daar leven staat bij ons hoog in het vaandel. Helaas worden onze oceanen vervuild met plastic afval. Heel veel plastic afval. Op dit moment drijft er een plastic soep die drie keer zo groot is als Frankrijk in de Stille Oceaan. En dan hebben we het alleen nog maar over de Stille Oceaan… Dit plastic heeft grote gevolgen voor al het leven in de zee. Dieren eten plastic wat onverteerbaar is of raken er in verstrikt waardoor zij soms dodelijke verwondingen oplopen. Daarom zetten wij ons in voor een plasticvrije zee. Door herbruikbare producten zoals de thermosfles te gebruiken verminder je het gebruik van “weggooi plastic” wat eenmalig wordt gebruikt en daarna wordt gezien als afval. Zo gebruik je door een thermosfles jaarlijks 167 plastic flessen minder. 

  THERMOSFLES MET LOGO

  Een thermosfles met logo is een ideaal duurzaam relatiegeschenk. Een thermosfles komt altijd goed van pas wanneer je onderweg bent of een dagje uit. Warme koffie voor in de auto, koud water voor tijdens het sporten of een lekker koud wijntje voor een mooie warme avond op het strand. Door de dubbelwandige constructie van de fles blijft drank 24 uur koud en 12 uur warm. De thermosfles met logo is dus een waardevol cadeau voor je klanten, relaties of personeel. Deze zal niet snel ongebruikt weg gegooid worden maar juist dagelijks gebruikt worden. Hierdoor komt niet alleen de ontvanger meerdere malen in contact met je bedrijf, ook omstanders komen hierdoor in aanraking met het logo en de bedrijfsnaam. 

  BEDRUKTE THERMOSFLESSEN BESTELLEN BIJ SAYWHAT

  Bij Saywhat is het mogelijk om snel en gemakkelijk bedrukte thermosflessen te bestellen. Met een gepersonaliseerde thermosfles geef je een stijlvol, waardevol en duurzaam relatiegeschenk waarbij je profiteert van een groot bereik en een versterkte naamsbekendheid. Heb je je keuze gemaakt? Vraag dan een offerte aan. Wil je meer weten over alle mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

  Winkelwagen