CONTACT

Heb je vragen over jouw bestelling, wil je meer weten over de Saywhat Bottles of ben je benieuwd naar alle zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens
Mail: info@saywhatbottles.nl
Telefoon: +31 (0)172 74 81 10

Voor bedrijven:
Mail: sales@saywhatbottles.nl

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Saywhat Bottle of een van de andere producten? Hieronder lees je alle antwoorden op de meest gestelde vragen over Saywhat Bottles.

Nee, de Saywhat Bottle is niet geschikt voor de vaatwasmachine. Deze kan namelijk het vacuum in de fles beschadigen en krassen geven. Wij adviseren de fles schoon te maken met warm water, zeep en de flessenborstel. Voor een grondige reiniging kan je bijvoorbeeld baking soda gebruiken. 

Wij adviseren je de Saywhat Bottle schoon te maken door middel van warm water, zeep en de flessenborstel. Op deze pagina hebben wij een uitgebreide uitleg gegeven over het schoonmaken van de fles. 

Doe de fles niet in de vaatwasser, deze kan de coating beschadigen en ervoor zorgen dat het vacuüm in de fles niet meer naar behoren werkt.

Water, koffie, thee, soep, alcoholische dranken (zoals bier, wijn, cocktails), melk en koolzuurhoudende dranken kunnen allemaal in de Saywhat Bottle. Let bij koolzuurhoudende dranken op dat je de fles niet helemaal vol doet en zo’n 15% tot 20% leeg houdt. Dit vanwege de druk die zich opbouwt in de fles. Probeer de fles ook zo min mogelijk te schudden. Let op bij het openen van de fles; door de opgebouwde druk binnen in de fles kan de dop er sneller afschieten. Bij koolzuurhoudende dranken kan het  zo zijn dat de fles je drank iets minder lang koud houdt.

Zeker bij soep en melkproducten is het van belang de Saywhat Bottle altijd gelijk goed schoon te maken. 

Door de dubbelwandige constructie van de fles wordt de Saywhat Bottle niet beïnvloed door de buitentemperatuur. Dus zal de koelkast of vriezer geen effect hebben op de temperatuur van het water in de fles. Daarnaast kan de vriezer er voor zorgen dat het vacuüm in de fles beschadigd raakt. Het beste resultaat voor extra koud water is om het water eerst even in de koelkast te zetten voordat het in de fles geschonken wordt of ijsblokjes in de fles te doen.

Zet de Saywhat Bottle ook niet in de magnetron. Hiervoor zijn alle Saywhat producten niet geschikt.

Wij proberen altijd je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We hanteren een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, ook wanneer je gekozen hebt voor personalisatie van het product. Plaats je jouw bestelling op een doordeweekse dag voor 15.00uur? Dan zal die hoogstwaarschijnlijk dezelfde dag nog verzonden worden. 

Let op; wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij PostNL.

Die zijn er niet! Als je de Saywhat Bottle na gebruik altijd schoon maakt en zonder dop laat drogen, zal de fles geen nare geurtjes of smaakjes geven. Dit komt omdat de fles gemaakt is van hoogwaardig RVS, waaraan bacteriën zich moeilijk kunnen hechten. Dus zolang jij jouw fles goed schoon houdt, blijft die lekker fris. 

Begint je fles toch wat minder fris te ruiken? Dan is die toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Hoe je dat het beste kan doen? Dat lees je hier.

Alle Saywhat producten zijn gemaakt van hoogwaardig RVS (roest vast staal). RVS is goed schoon te maken en houdt geen nare geurtjes of smaken vast. Daarnaast is RVS een sterk materiaal waardoor jouw fles wel jaren mee gaat!

Nee, helaas is het niet mogelijk een gepersonaliseerd product te retourneren. Deze zullen wij namelijk niet meer kunnen verkopen.

Het gebeurt niet vaak, maar er is altijd een kans dat je fles niet helemaal naar behoren werkt. Misschien lekt die, zit er een kleine beschadiging of houdt die je drankje niet zo lang warm en/of koud als belooft. Staat jouw situatie niet hieronder? Stuur ons dan een mailtje en dan gaan we het voor je oplossen!

Mijn fles lekt?
Het kan gebeuren dat je fles naarmate de tijd begint te lekken. Hoogstwaarschijnlijk ligt de oorzaak hiervan bij het siliconen ringetje in de dop. Zit deze er nog goed op of wellicht is die er af gevallen? Binnenkort is het mogelijk extra siliconen ringetjes te bestellen in de shop. Tot die tijd kan je ons een mailtje sturen.

Mijn fles houdt drank minder lang warm/koud?
Door het vacuüm binnen de dubbelwandige constructie van de fles, blijft je drank lang warm en/of koud. Door het per ongeluk laten vallen of botsen van de fles, kan het gebeuren dat het vacuüm in de fles beschadigd raakt en daardoor niet meer of minder werkt. Ook het gebruik van de vaatwasser of vriezer kan dit gevolg hebben. Helaas vallen deze gevallen niet binnen de garantie. 

Blijft je drank niet lang warm? Dan kan je checken of het vacuüm kapot is door te voelen of de buitenkant van de fles warm wordt bij heet water. Is dit niet het geval? Dan ligt het hoogstwaarschijnlijk aan de dop of het siliconen ringetje. In dat geval is het probleem makkelijk te verhelpen door een nieuwe dop en/of siliconen ring te bestellen.

Mijn fles is beschadigd aangekomen?
Is jouw fles beschadigd geleverd? Gebruik de fles dan niet, want dit zal de garantie teniet doen. In dit geval kunt u ons een mail sturen met foto van de beschadiging, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. 

Er zitten roestplekjes op mijn fles, wat nu? 
De Saywhat Bottle en andere producten zijn gemaakt van RVS wat staat voor Roest Vast Staal. Hoewel het staal zelf niet zal roesten, kunnen er onder bepaalde omstandigheden toch roestplekjes vormen op bijvoorbeeld de hals van de fles. Dit komt door een combinatie van zuren en ijzerdeeltjes in de lucht die zich vastkleven aan het product. Meestal is dit makkelijk te verhelpen door de plekjes te poetsen met RVS reiniger.

 

Locatie

Hoorn 135, 2404 HH,
Alphen aan den Rijn 

Informatie

KVK 76295893
BTW NL860578768B01
IBAN NL10ABNA0864156987

Winkelwagen