Offerte aanvragen

  Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

  Duurzaam relatiegeschenk - thermosfles 750 ML

  KENMERKEN 750ML SAYWHAT BOTTLE

  • 24 uur koud
  • 12 uur warm
  • Lekvrij
  • Luchtdicht
  • BPA vrij

  De Saywhat thermosfles is gemaakt van roestvrij staal. Door de dubbelwandige constructie blijft het drank langer koud of warm. De fles is luchtdicht zodat er green condens vrij komt. 

  Meer informatie over de 750ML thermosfles vind je hier. 

  Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  E-mail: info@saywhatbottles.nl
  Telefoon: +31 (0)172 74 81 10

  750 ML THERMOSFLES BEDRUKKEN

  Laat de 750 ML thermosfles bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Met jouw logo er op is de bedrukte thermosfles een prachtige giveaway of relatiegeschenk voor uw klanten, relaties of personeel. Deel de Saywhat bottle uit als bedankje, cadeau bij een aanbieding, een giveaway bij een grote aankoop of een nieuw (sport)abonnement. Een bedrukte thermosfles is ook geschikt als personeelsgeschenk, eindejaarsgeschenk voor klanten of personeel, voor deelnemers van sportevenementen, toernooien etc.  

  VERANTWOORD ONDERNEMEN - #SAVETHEOCEAN

  Onze zeeën zijn zwaar vervuild door al het plastic afval. Op dit moment drijft er zo veel plastic in de Stille Oceaan dat het een oppervlakte heeft wat drie keer zo groot is als Frankrijk. Deze plastic soep bestaat uit allerlei soorten plastic, zoals plastic flessen. Om de oceanen en alle dieren die daar in leven te beschermen, willen wij ons steentje bij dragen. Dit doen we door zo veel mogelijk bedrijven te adviseren om voor een duurzaam relatiegeschenk te kiezen, zoals een bedrukte thermosfles met logo. 

  DUURZAAM RELATIEGESCHENK

  Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Dan is een bedrukte thermosfles een perfecte optie. Doordat een thermosfles een waardevol cadeau is zal deze niet ongebruikt weg gegooid worden. De fles zal hoogstwaarschijnlijk dagelijks gebruikt worden waarbij de ontvanger elke keer in contact komt met jouw bedrijfslogo. Daarnaast komen ook omstanders in contact met jouw logo. Zo vergoot jij je bereik en merkbekendheid. 

  THERMOSFLES GRAVEREN

  Naast het bedrukken van de Saywhat thermosfles, kan je er ook voor kiezen om je bedrijfslogo of naam te laten graveren in de fles. Hierdoor krijgt de thermosfles een stijlvolle en luxe uitstraling. De ontvanger van de fles zal deze zeker gaan gebruiken. 

  Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

  Winkelwagen