Offerte aanvragen

  Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

  Saywhat Bottle thermosfles bedrukken

  KENMERKEN 500ML SAYWHAT BOTTLE

  • 24 uur koud
  • 12 uur warm
  • Lekvrij
  • Luchtdicht
  • BPA vrij

  De Saywhat thermosfles is gemaakt van roestvrij staal. Door de dubbelwandige constructie blijft drank langer koud of warm. De fles is luchtdicht zodat er geen condens vrij komt. 

  Meer praktische informatie over de 500ML thermosfles vind je hier.

  Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  E-mail: info@saywhatbottles.nl
  Telefoon: +31 (0)172 74 81 10

  500 ML THERMOSFLESSEN BEDRUKKEN

  Ben je op zoek naar een origineel en waardevol relatiegeschenk? Laat dan de 500 ML thermosflessen bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam om weg te geven aan relaties, klanten of personeel. De fles kan bedrukt worden met logo, bedrijfsnaam of bijvoorbeeld met een full print. De 500ML thermosfles is een fijn formaat voor onderweg, op kantoor, tijdens het wandelen of in de sportschool. Design de fles helemaal naar eigen wens en creëer een relatiegeschenk met logo die opvalt!

  VERANTWOORD RELATIEGESCHENK

  Verantwoord ondernemen doe je mede door te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk. Onze zeeën raken vervuild door de grote hoeveelheid plastic afval. In alleen al de Stille Oceaan drijft plastic afval met een oppervlakte die drie keer zo groot is als Frankrijk. Dieren als schildpadden, zeehonden en vissen raken steeds vaker verstrikt in dit afval. Daarnaast krijgen zij steeds meer plastic binnen wat onverteerbaar is, met dodelijke gevolgen. Door het gebruik van een thermosfles zorg je voor veel minder plastic flessen in de wereld. En minder plastic betekent een betere wereld. Voor de dieren, maar ook voor ons!

  ONTWERP JE EIGEN THERMOSFLES MET LOGO

  Ontwerp geheel je eigen thermosfles met logo. Je kunt kiezen uit elke PMS kleur wat betreft de kleur van de fles. Daarnaast kan je het logo laten bedrukken op de thermosfles. Ook is het mogelijk je logo te graveren in de fles. Hierdoor krijgt de thermosfles een luxe en stijlvolle uitstraling. Doordat de Saywhat?! bottle een dubbelwandige constructie heeft, blijft koud drank 24 uur koud en warm drinken blijft zo’n 12 uur warm. Ideaal voor tijdens een koude winterdag of juist een warme zomerdag. Zo blijft je drank lang op temperatuur. De fles is lekvrij, BPA vrij en 100% luchtdicht. Hierdoor komt er geen condens vrij. 

  BEDRUKTE THERMOSFLESSEN BESTELLEN BIJ SAYWHAT

  Bestel je bedrukte thermosflessen snel en makkelijk bij Saywhat. Heb je een keuze kunnen maken welk formaat thermosfles jij graag zou willen bedrukken met logo? Vraag dan een offerte aan. Kom je er niet helemaal uit, of wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij je graag verder!

  Winkelwagen