Offerte aanvragen

  Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

  350 ML Thermosfles bedrukken

  KENMERKEN 350ML SAYWHAT BOTTLE

  • 24 uur koud
  • 12 uur warm
  • Lekvrij
  • Luchtdicht
  • BPA vrij

  De Saywhat thermosfles is gemaakt van roestvrij staal. Door de dubbelwandige constructie blijft  drank langer koud of warm. De fles is luchtdicht zodat er geen condens vrij komt. 

  Wil je meer informatie over de 350ML thermosfles? Je leest het hier.

  Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  E-mail: info@saywhatbottles.nl
  Telefoon: +31 (0)172 74 81 10

  350 ML THERMOSFLES BEDRUKKEN

  Laat een 350 ML thermosfles bedrukken met logo om weg te geven aan je klanten, relaties of aan je personeel. De fles kan bedrukt worden met logo, bedrijfsnaam of bijvoorbeeld met een full print. De 350ML thermosfles is een fijn formaat om een drankje voor onderweg te hebben. Door het formaat past die makkelijk in een tas. Maar ook voor kinderen is die geschikt zodat zij lekker koud drinken mee kunnen nemen naar school. Met een mooie print of bedrijfslogo creëer je een mooie weggever die niet ongebruikt weggegooid zal worden. Lees nog meer over het bedrukken van de 350ML Saywhat thermosfles.

   

  DUURZAAM RELATIEGESCHENK - #SAVETHEOCEAN

  Met een duurzaam relatiegeschenk ben je verantwoord aan het ondernemen. Op dit moment zijn onze oceanen sterk vervuild door plastic afval. Alleen al in de Stille Oceaan drijft een plastic soep die drie keer zo groot is als Frankrijk. Dit plastic heeft grote gevolgen voor alles wat in de zee leeft. Door een thermosfles met logo cadeau te geven, zorg je voor een vermindering van het gebruik van plastic flesjes. Minder plastic flesjes betekent minder plastic afval. Minder plastic afval betekent een betere wereld. #togetherwecansavetheworld!

  THERMOSFLESSEN MET LOGO

  Thermosflessen met logo zijn een ideaal en waardevol relatiegeschenk. Tijdens een dagje weg, of onderweg in de auto komt een thermosfles altijd goed van pas. Warme thee of koffie voor in de auto, je smoothie voor op kantoor of een lekker koud wijntje voor een warme avond in het park. De Saywhat thermofles heeft een dubbelwandige constructie. Hierdoor blijft drank 24 uur koud en 12 uur warm. Daarnaast is die lekvrij, BPA vrij en condens vrij. Je hoeft je dus niet druk te maken of je tas wel droog blijft. Een bedrukte fles zal niet snel ongebruikt weg gedaan worden, maar juist dagelijks gebruikt worden. Zo vergroot je snel je bereik en merkbekendheid. 

  BEDRUKTE THERMOSFLESSEN BESTELLEN BIJ SAYWHAT

  Bestel je bedrukte thermosflessen gemakkelijk bij Saywhat. Met jouw eigen unieke thermosfles met logo geef je een stijlvol, waardevol en duurzaam relatiegeschenk. Hierbij profiteer je ook nog eens van een groot bereik en een versterkte merkbekendheid. Heb jij je keuze gemaakt over welke fles je graag zou willen? Vraag dan een offerte aan. Kom je er niet helemaal uit, of wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij je graag op weg!

  Winkelwagen